Am uitat parola Inregistreaza-te

Termeni si conditii

Participantii la Campania promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Campaniei Promotionale asa cum sunt specificate mai jos.    

Campania se va desfasura la nivel national, pe site-ul tombola.casapariurilor.ro, administrat de catre Organizator.  Perioada desfasurarii Campaniei promotionale este de la data de 16 iunie 2014 pana la data de 13 iulie 2014.  
Prezenta Campanie se desfasoara prin intermediul unei tombole pe site-ul tombola.casapariurilor.ro, administrat de catre Organizator.  
La aceasta Campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
- sa aiba la data inscrierii varsta minima de 18 ani;  
- sa aiba domiciliul/resedinta in Romania;
- sa detina un act de identitate valabil;  
- sa isi creeze cont pe site-ul
tombola.casapariurilor.ro;
 
- sa introduca in contul creat minim  o serie apartinand unui bilet necastigator, jucat la una din agentiile Organizatorului de pe teritoriul Romaniei,  la pariuri sportive sau loterii  internationale, achizitionat in perioada campaniei (16 iunie 2014 – 13 iulie 2014).
Seriile biletelor necastigatoare achizitionate in perioada campaniei se pot introduce in sistem  pana pe data de 14 iulie 2014, inclusiv, pentru a oferi posibilitatea  inscrierii in concurs si a biletelor care nu sunt validate ca si catigatoare si care au fost plasate   pana in ultima zi a campaniei (13 iulie 2014).  

Fiecarei serii de bilet introdusa in contul creat si acceptatata ca urmare a respectarii conditiilor de participare,  i se atribuie un cod (de participare la tombola).  
Persoanele fizice descrise in cadrul prezentei sectiuni care indeplinesc conditiile de participare si se inscriu in Campania promotionala prin crearea contului personal de participare la campanie si inregistrarea de serii de bilete necastigatoare,  pot castiga premiile puse in joc.    

Pentru a participa la aceasta tombola, pariorii trebuie sa urmeze pasii de mai jos:  
Crearea contului. Pariorul trebuie  sa acceseze site-ul tombola.casapariurilor.ro si sa completeze  datele personale astfel:
- in mod obligatoriu: adresa de e-mail valida (fara de care nu se poate active contul), nume, prenume, nr. telefon ( preferabil un numar de telefon mobil - pentru a facilita anuntarea castigatorilor), data nasterii, oras, judet, adresa, sex, parola.
Dupa completarea datelor personale, bifarea optiunii “sunt de acord cu termenii si conditiile” si accesarea butonului “Ma inregistrez”, participantul va primi un email de confirmare a crearii contului.
Confirmarea contului. Pariorul primeste pe adresa de e-mail cu care s-a inregistrat,  un mesaj cu un link pe care participantul trebuie sa il acceseze pentru  activarea contului.  
Obtinerea unui cod de participare la Campania promotionala. Dupa activarea contului, participantul va putea  sa il acceseze pentru a introduce seria unui bilet jucat la una din agentiile Organizatorului de pe teritoriul Romaniei, la loterii internationale sau pariuri sportive exclusiv. Pentru a putea obtine un cod, biletul trebuie sa fie achizitionat in perioada campaniei (16 iunie 2014 – 13 iulie 2014).  
Un participant va obtine atatea coduri de participare la tombola cate bilete care indeplinesc conditiile de participare va inregistra. Fiecarei adrese de email ii poate corespunde un singur cont in care se vor acumula toate codurile de participare la tombola obtinute de utilizatorul lui si se vor contabiliza toate sansele de castig ale acestuia.   
La fiecare serie a unui bilet introdusa  pe site-ul tombola.casapariurilor.ro, participantul va fi instiintat cu privire la codul obtinut. Fiecare serie a unui bilet introdusa, primeste un numar de ordine  (cod) care participa la tragerile la sorti organizate in perioada campaniei promotionale.

Participantii trebuie sa pastreze toate biletele ale caror serii au fost introduse in campanie pentru ca, in situatia in care vor castiga un premiu, sa poata face dovada existentei biletului in baza caruia a   fost obtinut codul de participare la tombola pe site-ul tombola.casapariurilor.ro.    

Fiecarei serii a unui bilet ii corespunde un singur cod de participare, indiferent de contul/conturile de participare la tombola folosite. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului la tombola a contului de pe care s-a inregistrat tentativa de fraudare.  

Validarea castigurilor
. Participantii care au fost desemnati castigatori  in urma tragerilor la sorti efectuate vor fi contactati telefonic de catre Organizator in maximum 2 zile de la data cand a avut loc tragerea. Dupa contactarea telefonica a participantului ales in urma tragerii la sorti, in scopul validarii castigului, acesta va trebui sa transmita Organizatorului (la numarul de fax sau adresa de mail indicate de Organizator) in termen de 5 zile o copie a documentului de identitate propriu pentru a dovedi faptul ca indeplineste conditiile de participare (conditiile de varsta, domiciliu, act de identitate valabil), precum si o copie a biletului de pariere avand seria in baza careia a fost obtinut codul de participare la campania promotionala desemnat castigator. Pentru evitarea echivocului, la momentul contactarii castigatorului, Organizatorul ii va comunica acestuia seria biletului de pariere asociata cu codul care a fost desemnat castigator in urma extragerii.   In cazul in care Participantul nu transmite documentele solicitate in termenul mentionat, se invalideaza dreptul acestuia de a obtine premiul si  se va trece la desemnarea unui alt castigator din randul participantilor extrasi ca rezerve, alesi conform procedurilor de extragere, cu respectarea ordinii cronologice in care acestia au fost desemnati in cadrul extragerilor.    

Dupa ce Organizatorul va verifica indeplinirea conditiilor de participare, numele castigatorului va fi publicat atat pe pagina de concurs Casa Pariurilor (tombola.casapariurilor.ro) cat si pe pagina de prezentare din cadrul site-ului Facebook (http://www.facebook.com/casapariurilor), in termen de 5 zile de la data tragerii la sorti.    

Nici o eroare cu privire la datele furnizate de catre participanti nu atrage raspunderea Organizatorului Campaniei promotionale. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie de acordare a premiului in conditiile descrise mai sus, în cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea identificarii si/sau anuntarii castigatorului.    

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze la bugetul de stat impozitul datorat pentru veniturile individuale din premii, in conformitate cu  dispozitiile Cap.8 , art.75-77 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare,  orice alte taxe, impozite,  obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.  Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe, indirecte sau suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (cum ar fi spre exemplu cele legate de accesul la Internet in vederea participarii la campanie si/sau consultarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei).    

Participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor fi desemnati castigatori ai premiilor prezentei Campanii promotionale, numele si prenumele, localitatea de domiciliu, premiul castigat, precum si fotografia castigatorului si a premiului sa fie facute publice prin utilizare pe orice suport media, fara ca Organizatorul sa aiba nicio obligatie suplimentara, de plata sau de orice alta natura, fata de acestia.  Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari nefondate ce pot aparea ulterior acordarii efective a premiilor.  

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in cazul aparitiei unor situatii care ar putea afecta imaginea, prestigiul sau costurile acestei Campanii Promotionale ori ale Organizatorului.